0
Items : 0
Subtotal : $0.00
View CartCheck Out
0
Items : 0
Subtotal : $0.00
View CartCheck Out

DJYorit.com Business evens Altijd Feest! Big Festivals Voor ieder! DJ's & Artists
Jorrit is al professioneel DJ sinds 1995.....

Waarom DJ Yorit boeken?

De Ervaring

DJ Yorit draai al meer dan 20 jaar voor het meest uiteenlopende publiek. Het doel van de avond: 1 groot feest maken waar iedereen aan meedoet! DJ Yorit heeft in binnen en buitenland veelvuldige gedraaid. Niet alleen voor uitgaanspubliek. Maar ook op bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Doordat hij dit al zo lang doet is hij de ervaren dj die weet wat een verschillend publiek wil horen.

Niet 1 stijl muziek

DJ Yorit heeft van nagenoeg alle stijlen muziek wel iets in zijn repertoire zitten. Voornamelijk populaire top 40 muziek, maar dance classics, rock, 70’s 80’s, pop, happy hardcore maar soms ook een hardstyle nummertje. Als het maar past bij de avond en bij die mensen die willen dansen.

Korte mixstijl

Doordat iedereen een graantje muziek mee wil pikken, is zijn draaistijl vlot zodat iedereen aan zijn trekken komt. Dit maakt DJ Yorit zo geschikt voor elk bedrijsfeest, bruiloft verjaardag of sport event.

Presenteren

Tijdens het draaien presenteert DJ Yorit ook. Of eigenlijk enthousiasmeert hij zijn publiek constant. Dit zorgt ervoor dat het dak eraf gaat!

Van 8 tot 88 jaar, heet maakt niet uit wie er staat. DJ ben je voor het publiek, niet voor jezelf.

Biografie

De Start

DJ Yorit (geboren in 1980) begon met draaien als Hardcore en Breakbeat DJ.
Samen met DJ Higgens bracht hij al het geld dat hij verdiende met draaien naar de platenzaak.

Na de middelbare school begon hij met draaien op Gran Canaria.
Drie maanden per jaar en 5 zomers lang stond hij te draaien in Discotheek “Life” in Playa Del Ingles. Zijn draaistel werd vanaf dat moment veel commerciëler.
De Zomer van 2001 bracht hem in contact met DJ Maurice die toen bij de Après Skihut in Rotterdam werkte. De Skihut werd daarna enkele jaren de thuisbasis van DJ Yorit.

Summerlove

In Augustus 2002 kwam de eerste productie van Yorit (samen met DJ Maurice) uit. “Remember”, waarvoor de act naam “Summerlove” werd bedacht, heeft vele hitlijsten in Nederland gehaald (oa de mega top 50).
Tevens stond het nummer op meer dan 200.000 compilatie cd’s en werd het nummer gebruikt als leader voor het TV programma “Door ’t Lint” op SBS6.
In het buitenland was de plaat een paar jaar later een veel groter succes!
Zuid Amerika, Oost europa, Scandinavië gingen los op deze plaat en met optredens zijn oa. Portugal, Rusland, Roemenie, Zweden en Spanje aangedaan.
In 2005 heeft de samenwerking met een duitse producer geleid tot de nummer 1 positie in Spanje, gezongen door een nieuwe artiest; David Tavare – “Summerlove”.

Heden

Na drie jaar bij de Apres Skihut te hebben is DJ Yorit in 2005 freelance gaan draaien en is hij momenteel te boeken. Hij draait de meest uiteenlopende feesten, van discotheken tot bedrijfsfeesten. Van bruiloften tot internationale feesten in het buitenland.

Voor JCI heeft DJ Yorit al gedraaid in Japan, Taiwan, Duitsland, België, Canada, Brazilië. Dit allemaal ter promotie om het Wereld Congress naar Nederland te halen wat in 2017 plaats vond.

Boeken!

Gegarandeerd Feest!

DJ Yorit is te boeken voor de meest uiteenlopende events. Tijdens Modeshow, in het cafe, of bij een sportevent. DJ Yorit heeft al ruim 20 jaar ervaring in het draaien op allerlei events. Ook voor een Bruiloft of verjaardagsfeest is hij geschikt. Tevens is hij met faciliteiten te boeken zodat u nergens meer naar om hoeft te kijken. Informeer naar de mogelijkheden!

Foto's

Wat random foto’s van feesten waar DJ Yorit heeft gedraaid. Van Limburg tot Japan, van Rio naar Delft en van Curaçao tot Rotterdam.

Op deze plekken was DJ Yorit te vinden

Info:

Contact Form.